Vroonacker 3

CPO Starterswoningen in Vroonacker 3 in Diessen

Wij beschikken in het woongebied Vroonacker 3 in Diessen over ruimte om minimaal veertien geschakelde woningen te bouwen, verdeeld over twee bouwblokken. Deze plekken zijn geschikt voor starters, daarom geven we deze doelgroep voorrang bij de toewijzing.

Wat zijn de mogelijkheden?

De gemeente Hilvarenbeek stelde de locatie eerder beschikbaar voor ontwikkeling van woningen, via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Bij CPO vormen de kandidaat-kopers een vereniging. Zij werken gezamenlijk een bouwplan uit en kiezen zelf een aannemer. Op deze manier heeft u veel invloed op uw toekomstige woning. Inmiddels is een CPO vereniging opgericht. De vereniging zoekt nog nieuwe leden voor hun initiatief.

Reageren

Heeft u belangstelling voor deelname in het CPO project in het gebied Vroonacker 3? Meld u dan aan via het digitale formulier via onze webpagina actueel aanbod bouwkavels. Dit kan tot uiterlijk 21 juni 2023. U heeft hiervoor uw DigiD nodig. Voor de inschrijving gelden er spelregels.

Inschrijven

Heeft u interesse in een bouwkavel of nieuwbouwwoning in onze gemeente en bent u nog niet ingeschreven? Schrijf u in via het online formulier via www.hilvarenbeek.nl/inschrijven-nieuwbouw-of-bouwkavel. Wilt u meer informatie over de spelregels, toewijzing of over de specifieke bouwmogelijkheden van Vroonacker 3? Neem dan contact op met projectleider Dennis Elberts via: (013) 505 83 00.

Informatiebijeenkomst 14 december

Op 14 december 2022 hielden we een informatiebijeenkomst over de locatie en ontwikkelmethode van Vroonacker 3. Bekijk de presentatie van de bijeenkomst met daarin meer informatie over de toewijzing en de grondprijzen.

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

De kandidaat-kopers in Vroonacker 3 vormen samen een vereniging in de vorm van een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Bekijk meer informatie over een CPO-proces. 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de spelregels, toewijzing of over de specifieke bouwmogelijkheden van Vroonacker 3? Neem dan contact op met:

Dennis Elberts (projectleider)

E-mail: d.elberts@hilvarenbeek.nl

of Carry Damen (projectassistent)

E-mail: c.damen@hilvarenbeek.nl.