Over deze website

De gemeente Hilvarenbeek is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de website de juiste informatie bevat, gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Komt u informatie tegen die niet correct of toegankelijk is? Stuur dan een mail naar de gemeente.

Archief

Wij archiveren dagelijks de website in ons online archief. Via de kalender kunt u naar de website van een bepaalde dag in het verleden.

Privacy

Alle informatie die u ons geeft behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

Toegankelijkheid

We vinden het belangrijk dat iedereen onze informatie en diensten kan vinden, lezen en gebruiken. In onze toegankelijkheidsverklaring leest u welke stappen wij zetten.

Problemen met de website

Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een probleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten. Vermeld in ieder geval het probleem dat u ervaart en de link naar de pagina waar het probleem zich voordoet.

Contact

Team online

E-mail: webmaster@hilvarenbeek.nl

Telefoon: (013) 505 83 00