Whatsapp

WhatsAppen met de gemeente

Een vraag voor de gemeente? Stel hem via WhatsApp. Klachten of meldingen kunt u eenvoudig doorgeven via ons meldpunt openbare ruimte.

Wij zijn te bereiken via 06 54 60 57 09

Dit nummer is enkel te gebruiken voor WhatsApp berichten. Het is niet mogelijk ons via dit nummer te bellen of een sms-bericht te sturen.

Bereikbaarheid

Wij reageren op WhatsApp berichten binnen de telefonische openingstijden van het gemeentekantoor.
Maandag t/m donderdag van 9 tot 5 uur.
Vrijdag van 9 tot 12:30 uur.

Wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht, maar in ieder geval binnen 2 uur. Hebben we meer tijd nodig voor het beantwoorden van uw vraag? Dan laten we u dat weten.

Spelregels

  • WhatsApp is geschikt voor korte en concrete vragen. Is er een uitgebreid antwoord of toelichting nodig op uw vraag? Bel dan met ons. Wij zijn bereikbaar op 013 505 83 00.
  • We beantwoorden alleen individuele vragen en nemen niet deel aan groepsgesprekken.
  • Wij kunnen niet reageren op videogesprekken of gesproken boodschappen.
  • We reageren niet op kwetsende, bedreigende of beledigende uitspraken en afbeeldingen.
  • Klachten of meldingen over de openbare ruimte kunt u eenvoudig doorgeven via ons meldpunt openbare ruimte.

Privacy

Via WhatsApp willen we geen privacygevoelige informatie met u delen. Denk bijvoorbeeld aan persoonsgegevens zoals adressen, contactgegevens, BSN-nummers of foto’s van u en/of andere personen. Daarom beantwoorden we via WhatsApp geen vragen waar privacygevoelige informatie voor nodig is. In dat geval zullen we u vragen om telefonisch verder contact op te nemen.

We verwerken persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor u ze met ons deelt en in overeenstemming zijn met de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy leest u via onze privacy verklaring.