Denkt u mee over de omgevingsvisie?

Hoe zorgen we dat Hilvarenbeek een aantrekkelijke, gezonde gemeente blijft om in te wonen, te werken, te winkelen en te recreëren? Dat gaan we vastleggen in een omgevingsvisie. De omgevingsvisie maken we samen met inwoners. We vinden uw mening belangrijk.  Daarom vragen we u mee te doen en de online vragenlijst in te vullen.

Naar vragenlijst

Vragen over drie toekomstbeelden

Uit de eerste online vragenlijst - waaraan vorig jaar in juni ruim 2.000 inwoners meededen - bleek dat u de thema’s natuur, authentiek, dorps karakter van Hilvarenbeek en groei belangrijk vindt. Alle drie deze thema’s krijgen een plaats in de omgevingsvisie. Maar waar moet de balans tussen deze thema’s liggen? Dat onderzoeken we graag samen met u. Want de omgevingsvisie is van ons allemaal.

We hebben voor ieder thema een toekomstbeeld van Hilvarenbeek gemaakt waarin het betreffende thema extreem veel aandacht krijgt. De toekomstbeelden zijn niet realistisch. Ze zijn bedoeld om te onderzoeken waar u de balans wilt leggen tussen natuur, authentiek karakter van Hilvarenbeek en groei.

We hopen dat u meedoet. Invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. We verloten onder de deelnemers 5 Beekse cadeaukaarten van € 25.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de omgevingsvisie? Of wilt u meer lezen over de drie toekomstbeelden voordat u de vragenlijst invult? Kijk dan op www.hilvarenbeek.nl/omgevingsvisie

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de omgevingsvisie. Neem dan een abonnement op de nieuwsbrief omgevingsvisie. 

Terug naar overzicht