Hulp en advies voor ondernemers

Hebt u een vraag over ondernemen in gemeente Hilvarenbeek? Wij bieden hulp en advies aan ondernemers en starters. Neem gerust contact op.

Accountmanager Astrid de Bie

Accountmanager Astrid de Bie is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers in de gemeente Hilvarenbeek. U kunt bij haar terecht voor vragen over nieuwe initiatieven of het starten van een bedrijf. Maar ook als u (vastgelopen) uitbreidingsplannen wilt bespreken of vragen heeft over bedrijventerreinen, beleidsplannen, visies en projecten.

Stuur Astrid een e-mail of bel via 06-38 63 20 52

Werkmakelaar

Een werkmakelaar ondersteunt en begeleidt werkfitte inwoners zonder werk bij het vinden van een passende baan. In de Banenafspraak hebben de overheid en werkgevers afgesproken extra banen te creëren voor inwoners met een arbeidsbeperking. Men komt hiervoor in aanmerking als men door ziekte, een handicap of belemmering niet meer zelfstandig het wettelijk minimumloon kan verdienen. De werkmakelaar van de gemeente Hilvarenbeek kan u meer vertellen over de mogelijkheden.

Participatiecoach

De Participatiecoach begeleidt inwoners met een langere afstand tot de arbeidsmarkt bij hun re-integratieproces en ondersteunt bij het kunnen meedoen in de samenleving. Dit kan voor inwoners zijn die lang niet gewerkt hebben en weer arbeidsritme willen opdoen of voor inwoners die extra begeleiding nodig hebben. Ook inwoners die nog niet of niet meer kunnen werken, kunnen bij de participatiecoach terecht. De participatiecoach kijkt samen met hen naar wat men nog wél kan en hoe men kan meedoen in de samenleving.

Wilt u bijdragen aan de ontwikkeling van onze inwoners? Wij gaan uit van mogelijkheden en denken in kansen. Neem contact met ons op. 

 

Contact opnemen

Vragen?

Stuur een e-mail naar gemeente@hilvarenbeek.nl of bel via (013) 505 83 00.