Hulp en advies voor ondernemers

Hebt u een vraag over ondernemen in gemeente Hilvarenbeek? Wij bieden hulp en advies aan ondernemers en starters. Neem gerust contact op.

Accountmanager Jeske van Dommelen

Accountmanager Jeske van Dommelen is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers in de gemeente Hilvarenbeek. U kunt bij haar terecht voor vragen over nieuwe initiatieven of het starten van een bedrijf. Maar ook als u (vastgelopen) uitbreidingsplannen wilt bespreken of vragen heeft over bedrijventerreinen, beleidsplannen, visies en projecten.

Stuur Jeske een e-mail of bel via (013) 505 83 00.

Werkmakelaar Lennie Vermolen

Lennie ondersteunt en begeleidt werkfitte inwoners zonder werk bij het vinden van een passende baan. 

In de Banenafspraak hebben de overheid en werkgevers afgesproken extra banen te creëren voor inwoners met een arbeidsbeperking. Men komt hiervoor in aanmerking als men door ziekte of handicap niet meer zelfstandig het wettelijk minimumloon kan verdienen. Het UWV beoordeelt of iemand hiervoor in aanmerking komt. Lennie kan u meer vertellen over de mogelijkheden.

Daarnaast kunt u Lennie raadplegen voor vragen op het gebied van wet- en regelgeving, subsidies, sociaal ondernemen, vacatures en werkervaringsplaatsen. 

Stuur Lennie een e-mail of bel via (013) 505 83 00.

Participatiecoach Davina Rink

Davina begeleidt inwoners met een langere afstand tot de arbeidsmarkt bij hun re-integratieproces en ondersteunt bij het kunnen meedoen in de samenleving.

Dit kan voor inwoners zijn die al lang niet meer gewerkt hebben en weer arbeidsritme willen opdoen. Of voor inwoners die extra begeleiding nodig hebben. Ook inwoners die nog niet of niet meer kunnen werken, kunnen bij Davina terecht. Davina kijkt samen met hen naar wat men nog wél kan en hoe men kan meedoen in de samenleving. Wilt u bijdragen aan de ontwikkeling van onze inwoners? Wij gaan uit van mogelijkheden en denken in kansen.

Stuur Davina een  e-mail of bel via (013) 505 83 00.