Actueel aanbod bouwkavels

Bent u ingeschreven als geïnteresseerde voor een nieuwbouwwoning of een bouwkavel? U kunt dan reageren op de beschikbare kavels die de gemeente Hilvarenbeek in de verkoop heeft. U vult het digitale formulier in om uw interesse in een van de bouwkavels of een project aan te geven. U heeft hiervoor uw DigiD nodig.

Wij hebben twee bouwkavels in de verkoop in Hilvarenbeek, gelegen tussen het Jan van Dongenpad en het Theo Vogelspad.

Daarnaast zijn er bouwkavels beschikbaar in het woongebied Vroonacker 3 in Diessen.

Wat moet u weten?

Beschikbare bouwkavels

Loosche Akkers

Kavel 1, grootte 313 m2 tbv vrijstaande woning, € 162.760,--
Kavel 2, grootte 476 m2 tbv vrijstaande woning, € 247.520,--

Alle prijzen zijn excl. 21 % BTW en kosten koper.

 

Vroonacker 3

In het woongebied Vroonacker 3 in Diessen beschikt de gemeente over een stuk grond om minimaal veertien geschakelde woningen, verdeeld over twee bouwblokken te bouwen. Via het formulier kunt u aangeven of u interesse heeft in dit project. Kandidaat-kopers vormen samen een vereniging in de vorm van een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). U werkt een gezamenlijk bouwplan uit en kiest zelf een aannemer. U heeft op deze manier veel invloed op uw toekomstige woning. Lees meer informatie over de toewijzing, grondprijzen en het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) op onze projectpagina Vroonacker 3

Reageren

  • U kunt tot uiterlijk 6 januari 2023 via het digitale formulier reageren of u interesse heeft in een van de beschikbare kavels van Loosche Akkers. 
  • U kunt tot uiterlijk 13 januari 2023 via het digitale formulier reageren of u interesse heeft om deel te nemen aan het project Vroonacker 3. Selecteer hiervoor in het formulier 'ander plan' en typ Vroonacker 3.

Spelregels

  • Starters en senioren krijgen voorrang bij het toewijzen van de kavels in Loosche Akkers. 
  • Starters krijgen voorrang bij het toewijzen van de kavels in Vroonacker 3.

Voor de toewijzing gelden er regels. U bent bij ons ingeschreven als geïnteresseerde voor bouwkavels en nieuwbouwwoningen. Deze regels vindt u hier.

Ingeschreven

Twijfelt u of u zich al heeft ingeschreven? We kunnen eenvoudig nakijken of uw naam voorkomt op de gemeentelijke lijst. Stuur een e-mail naar gemeente@hilvarenbeek.nl en we kijken het voor u na.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de spelregels, toewijzing of over de specifieke bouwmogelijkheden? 

Neem dan contact op met projectleider Dennis Elberts via d.elberts@hilvarenbeek.nl

Of bel naar ons algemene nummer: (013) 505 83 00