Aanmelden voor bouwen in De Welder 2 in Haghorst

In het woongebied De Welder 2 is ruimte om maximaal 25 woningen te bouwen. Tot 10 mei 2024 kunt u zich aanmelden als u interesse heeft in het bouwen van een woning via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Via CPO maakt u samen met andere geïnteresseerde een plan voor de bouw van de huizen en kiezen jullie zelf een aannemer om het werk te doen. Op deze manier heeft u veel invloed op uw toekomstige woning.

Starters krijgen voorrang   

Van de 25 woningen zijn 17 rij- en hoekwoningen. De overige 8 zijn rug-aan-rugwoningen. Deze plekken zijn zeer geschikt voor starters, daarom geven we deze doelgroep voorrang. Daarnaast bieden we ook geïnteresseerde uit de doelgroepen senioren en doorstromers de kans om aan te melden. Bij het toewijzen hebben starters eerst voorrang, gevolgd door senioren en dan doorstromers. Eerder hielden wij een informatiebijeenkomst in Haghorst over deze locatie. Meer informatie daarover vindt u op onze website.

Reageren kan tot 10 mei 2024

Heeft u interesse in deelname in het CPO project in het gebied De Welder 2? Meld u dan aan via het digitale formulier via www.hilvarenbeek.nl/dewelder2. Dit kan tot uiterlijk 10 mei 2024. U heeft hiervoor uw inschrijfnummer en DigiD nodig. Voor toewijzing gelden er regels. Deze regels vindt u ook via www.hilvarenbeek.nl/dewelder2

Nog niet ingeschreven?

Heeft u interesse in een bouwkavel of nieuwbouwwoning in onze gemeente en bent u nog niet ingeschreven? Schrijf u in via het online formulier via www.hilvarenbeek.nl/inschrijven-nieuwbouw-of-bouwkavel.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de spelregels, toewijzing of over de specifieke bouwmogelijkheden van De Welder 2? Neem dan contact op met onze medewerker Dennis Elberts via: (013) 505 83 00.

Terug naar overzicht