Overzicht veelgestelde vragen

Home > Voor Bewoners > inwonerspanel - publicaties > Overzicht veelgestelde vragen

Overzicht veelgestelde vragen

Wie voert het onderzoek uit?

Het PON is het onderzoeks- en adviesbureau (gevestigd in Tilburg) dat het panel beheert en de gemeente ondersteunt en adviseert bij het uitvoeren van de onderzoeken. Voor meer informatie zie www.hetpon.nl

Wat houdt deelname in?

Als deelnemer aan het Inwonerspanel Hilvarenbeek ontvangt u een aantal keer per jaar via e-mail een uitnodiging om mee te doen aan een online onderzoek. Per onderzoek kost u dit meestal niet meer dan tien minuten. De vragenlijsten zijn in te vullen op een computer, mobiele telefoon of tablet. U kunt zich op ieder gewenst moment afmelden voor deelname.

Waarom moet ik mijn achtergrondgegevens invullen bij het aanmelden?

De achtergrondgegevens - zoals leeftijd, geslacht en in welke dorpskern u woont - hebben we nodig om te kunnen waarborgen dat het inwonerspanel een goede afspiegeling is van alle inwoners van Hilvarenbeek. We behandelen uw gegevens vertrouwelijk en de onderzoeksresultaten communiceren we altijd anoniem.

Wie kunnen er deelnemen aan het inwonerspanel?

Iedereen die in de gemeente Hilvarenbeek woont en 16 jaar of ouder is, kan zich aanmelden voor deelname aan het panel. De enige voorwaarde is dat u beschikt over een e-mailadres en toegang tot internet heeft. Vraag dus gerust aan uw huisgenoten of familieleden uit Hilvarenbeek die 16 jaar of ouder zijn of zij ook lid willen worden van het inwonerspanel.

Wat doet de gemeente met de resultaten?

We gebruiken de resultaten van de onderzoeken voor gemeentelijk beleid en om onze dienstverlening en communicatie te verbeteren. Deelnemers van het panel ontvangen na afloop van een onderzoek altijd een nieuwsbrief met de belangrijkste onderzoeksresultaten. Ook geven we daarin zoveel mogelijk aan welke aandachtspunten uit het onderzoek naar voren zijn gekomen en wat we hiermee gaan doen.

Hoe kan ik me afmelden?

Via de afmeldpagina kunt u zichzelf uitschrijven als lid van het inwonerspanel. U heeft daarvoor de gebruikersnaam en het wachtwoord nodig dat u bij aanmelding heeft ontvangen.

Gebruikersnaam en wachtwoord vergeten?

U kunt uw gebruikersnaam en wachtwoord opvragen door een e-mail te sturen naar inwonerspanel@hilvarenbeek.nl

Ik wil meer informatie. Met wie kan ik contact opnemen?

U kunt contact opnemen met Marja Kuijpers, teamleider Burgerzaken & Klantcontact. Zij is bereikbaar via inwonerspanel@hilvarenbeek.nl of via (013) 505 83 00.