Werkmakelaar (01-07-2019)

Werkmakelaar (01-07-2019)

Joy Peters

Joy ondersteunt en begeleidt werkfitte inwoners die geen werk hebben, bij het vinden van een passende baan. Dit geldt ook voor inwoners met een indicatie Banenafspraak. 

In de Banenafspraak hebben de overheid en werkgevers afgesproken extra banen te creĆ«ren voor inwoners met een arbeidsbeperking. Men komt hiervoor in aanmerking als men door ziekte of handicap niet in staat is zelfstandig het wettelijk minimumloon te verdienen. Het UWV beoordeelt of iemand in aanmerking komt voor een baan uit de Banenafspraak. Joy kan u meer vertellen over de mogelijkheden om iemand met een indicatie een baan aan te bieden. Daarnaast kunt u Joy raadplegen voor vraagstukken op het gebied van wet- en regelgeving, subsidies, sociaal ondernemen, vacatures en werkervaringsplaatsen. Joy maakt graag de juiste match tussen inwoner en werkgever, gericht op een langdurige samenwerking. Om vraag en aanbod van werk bij elkaar te brengen, neemt de gemeente Hilvarenbeek deel aan het WSP Werkhart. Dit is een samenwerkingsverband tussen het UWV, gemeenten en Sociale Werkbedrijven in de arbeidsmarktregio Midden-Brabant.

Contact opnemen?

Heeft u een vraag en denkt u dat Joy u kan helpen? Neem dan gerust contact met haar op. Dat kan telefonisch via (013) 505 83 00. Of via e-mail: j.peters@hilvarenbeek.nl.