Nieuws voor bedrijven

Home > Voor Bedrijven > Nieuws voor bedrijven

Nieuws voor bedrijven

 • Corona: info voor ondernemers | update 1 september 2020

  Ook ondernemers in de gemeente Hilvarenbeek ondervinden de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus. Zij kunnen bij verschillende instanties terecht voor informatie, hulp en financiële steun.

  Laatste nieuws

  Het laatste nieuws over het pakket aan nieuwe maatregelen van het kabinet voor banen en economie leest u op de pagina van de rijksoverheid.

 • Het (digitale) ondernemersloket is open

  Bent u ondernemer en heeft u vragen aan onze accountmanager bedrijven Jeske van Dommelen? Stel ze tijdens het (digitale) ondernemersloket.

 • Pas op voor criminele investeerders!

  Wordt uw bedrijf ook hard geraakt door de coronacrisis? En heeft een aanbod gekregen voor een lening of een investering? Of wil er iemand tegen betaling of onduidelijke voorwaarden helpen bij het regelen van de steunmaatregelen van de overheid? Let dan op! Voor u het weet is uw zaak het toneel van drugshandel of illegaal gokken.

 • 155 Help een bedrijf

  De gemeente Hilvarenbeek heeft recentelijk besloten om het samenwerkingsverband met het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) gericht op het noodloket voor lokale ondernemers te verlengen. Met het initiatief ‘155-Help-een-bedrijf’ kunnen ondernemers in het werkgebied van de gemeente Hilvarenbeek die het moeilijk hebben kosteloos terecht bij het IMK voor bedrijfsadvies en ondersteuning.

 • Aanmelden nieuwsbrief Ondernemersnieuws

  De afgelopen jaren hebben wij, ondernemers en gemeente Hilvarenbeek, hard gewerkt aan het versterken van het ondernemersklimaat. We hebben een Economisch Actieplan en er is een accountmanager bedrijven aan het werk bij de gemeente. En sinds kort kunt u ook terecht bij het Ondernemersloket op Vrijthof 11.

 • Stel uw vraag aan de Accountmanager bedrijven

  Soms is het als ondernemer lastig om binnen de gemeente de juiste persoon te vinden. Daarom heeft de gemeente Hilvarenbeek een accountmanager bedrijven. Jeske van Dommelen is als accountmanager bedrijven het eerste aanspreekpunt voor bedrijven in Hilvarenbeek.