Nieuws voor bedrijven

Home > Voor Bedrijven > Nieuws voor bedrijven

Nieuws voor bedrijven

 • 155 Help een bedrijf

  De gemeente Hilvarenbeek heeft recentelijk besloten om het samenwerkingsverband met het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) gericht op het noodloket voor lokale ondernemers te verlengen. Met het initiatief ‘155-Help-een-bedrijf’ kunnen ondernemers in het werkgebied van de gemeente Hilvarenbeek die het moeilijk hebben kosteloos terecht bij het IMK voor bedrijfsadvies en ondersteuning.

 • Corona: informatie voor ondernemers | update 11 mei 2020

  Ook ondernemers in de gemeente Hilvarenbeek ondervinden de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus. Zij kunnen bij verschillende instanties terecht voor informatie, hulp en financiële steun.

  Laatste nieuws

  Het laatste nieuws over het pakket aan nieuwe maatregelen van het kabinet voor banen en economie leest u op de pagina van de rijksoverheid.

 • Aanmelden nieuwsbrief Ondernemersnieuws

  De afgelopen jaren hebben wij, ondernemers en gemeente Hilvarenbeek, hard gewerkt aan het versterken van het ondernemersklimaat. We hebben een Economisch Actieplan en er is een accountmanager bedrijven aan het werk bij de gemeente. En sinds kort kunt u ook terecht bij het Ondernemersloket op Vrijthof 11.

 • Het digitale ondernemersloket

  Elke woensdag en vrijdag kunnen ondernemers met hun vragen terecht bij het Ondernemersloket.

 • Stel uw vraag aan de Accountmanager bedrijven

  Soms is het als ondernemer lastig om binnen de gemeente de juiste persoon te vinden. Daarom heeft de gemeente Hilvarenbeek een accountmanager bedrijven. Jeske van Dommelen is als accountmanager bedrijven het eerste aanspreekpunt voor bedrijven in Hilvarenbeek.

Archief