Nieuws voor bedrijven

Home > Voor Bedrijven > Nieuws voor bedrijven

Nieuws voor bedrijven

 • Onderzoek over centra Hilvarenbeek en Diessen

  Onlangs hebben we de centrumvisie met bijbehorend uitvoeringsprogramma vastgesteld. Om uitvoering te geven aan de centrumvisie willen we meer inzicht in de winkelstructuur. Daarom voeren we een onderzoek uit. Dit onderzoek is breder dan alleen het centrum van Hilvarenbeek, we betrekken er ook het centrum van Diessen bij en de winkels buiten deze twee centra.

 • Subsidieregeling ‘doorstart na corona’

  Ondernemers in de gemeente Hilvarenbeek die in de problemen zijn gekomen door corona, kunnen een beroep doen op de subsidie ‘doorstart na corona’. De gemeente heeft daarvoor een stimuleringsfonds van in totaal € 20.000,- ingesteld.

 • Resultaten haalbaarheidsonderzoek bedrijventerrein

  Het college van burgemeester en wethouders heeft - in opdracht van de gemeenteraad - onderzocht wat de mogelijkheden zijn om bestaande bedrijventerreinen uit te breiden of nieuw bedrijventerrein te ontwikkelen. In een haalbaarheidsonderzoek uit 2019 was Mierbeek-Noord aangedragen als ontwikkellocatie maar kon het nog niet rekenen op voldoende draagvlak vanuit de gemeenteraad.

 • 155 Help een bedrijf

  De gemeente Hilvarenbeek heeft recentelijk besloten om het samenwerkingsverband met het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) gericht op het noodloket voor lokale ondernemers te verlengen. Met het initiatief ‘155-Help-een-bedrijf’ kunnen ondernemers in het werkgebied van de gemeente Hilvarenbeek die het moeilijk hebben kosteloos terecht bij het IMK voor bedrijfsadvies en ondersteuning.

 • Aanmelden nieuwsbrief Ondernemersnieuws

  De afgelopen jaren hebben wij, ondernemers en gemeente Hilvarenbeek, hard gewerkt aan het versterken van het ondernemersklimaat. We hebben een Economisch Actieplan en er is een accountmanager bedrijven aan het werk bij de gemeente. En sinds kort kunt u ook terecht bij het Ondernemersloket op Vrijthof 11.

 • Stel uw vraag aan de Accountmanager bedrijven

  Soms is het als ondernemer lastig om binnen de gemeente de juiste persoon te vinden. Daarom heeft de gemeente Hilvarenbeek een accountmanager bedrijven. Jeske van Dommelen is als accountmanager bedrijven het eerste aanspreekpunt voor bedrijven in Hilvarenbeek.