Startpagina-bedrijven

 • Winkeltijden

  Winkeltijden en koopzondagen

  In de gemeente Hilvarenbeek mogen winkels open zijn op maandag t/m zaterdag van 06.00 tot 22.00 uur. En op zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. De winkeliersvereniging Hilvarenbeek organiseert de collectieve openstelling op zondagen. In 2019 is dat op: 7 en 19 april, 30 juni, 29 september en op 1, 15 en 22 december.

  Winkels mogen niet open zijn op Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag. Op Goede Vrijdag, 4 mei en 24 december mogen winkels niet geopend zijn na 19.00 uur.

 • Bestemmingsplannen

  Bestemmingsplannen

  Alle bestemmingsplannen en verleende omgevingsvergunningen zijn digitaal in te zien.

 • Evenementen

  Evenementen

  Binnen de gemeente Hilvarenbeek is het mogelijk om evenementen te organiseren. Hiervoor heeft u in de meeste gevallen een vergunning nodig. In sommige gevallen dient in het geval van een evenement de weg afgezet te worden.

 • Onderneming starten

  Een onderneming starten in Hilvarenbeek

  Wilt u binnen de gemeente Hilvarenbeek een eigen onderneming starten? Dan dient u met een aantal zaken rekening te houden.

 • Werkmakelaar

  Werkmakelaar en participatiecoach

  Als u iemand in dienst neemt met een uitkering kan er sprake zijn van financiële (belasting)voordelen en kunt u wellicht gebruik maken van regelingen. Onze werkmakelaar en participatiecoach kunnen u er meer over vertellen.