Projectleider Openbare Werken

Home > Over Bestuur > Vacatures > Projectleider Openbare Werken

Projectleider Openbare Werken

We zijn op zoek naar jou

Voor het team Openbare Werken zijn wij op zoek naar een Projectleider Openbare Werken voor 36 uur, tijdelijk voor de duur van 3 jaar.

Dit is het team

Het team Openbare werken maakt deel uit van de afdeling Ruimte.

Het Beheer en onderhoud van de openbare ruimte wordt verzorgd door de beheerders op de afdeling. Beheergegevens bepalen de ingrepen in de openbare ruimte. Beheerpakketten ondersteunen hierin om de juiste keuzes te maken.

Zelfstandig of met adviesbureaus worden binnen het team OW de projecten voorbereid en begeleid door projectleiders. Met tekenprogramma Microstation wordt ondersteunend werk geleverd voor de afdeling Ruimte. Tijdens de uitvoering werk je als projectleider samen met de toezichthouder en doe jij ook de directievoering. Je bent hierin verantwoordelijk voor de proces- en contractbewaking.

Samenwerking binnen de werkeenheid Hart van Brabant is een onderdeel van de beleidsontwikkeling. Verantwoording van het ingestelde beleid en het uitwerken van nieuw beleid is een onderdeel van je taken. Ook het advies richting ruimtelijke ontwikkelingen en opstellen van beleid wordt verzorgd door je als beleidsadviseur

Wat ga je doen

  • Technisch en financieel (laten) voorbereiden van werken. Het vertalen van beleid in uitvoeringszaken. Evalueren van uitgevoerde werken (proces en inhoud), vastleggen van de evaluatie en opstellen van verbeterpunten.
  • Optreden als projectleider tijdens de voorbereiding en de uitvoering van werken. Is financieel en inhoudelijk verantwoordelijk voor het eindresultaat.
  • Directievoering bij de in uitvoering zijnde projecten
  • Begeleiden van externe bureaus inzake uitbesteding van werken. Is verantwoordelijk voor het nakomen van de gemaakte afspraken vastgelegd in een overeenkomst.
  • Aanleveren van vakinhoudelijke en procesmatige input en het leveren van een bijdrage aan de beleidsontwikkeling. Opstellen van beleid en evalueren ervan
  • Ondersteunend advies geven op ruimtelijke ontwikkelingen.
  • Deelnemen aan overleggen en het onderhouden van in- en externe contacten.
  • Verrichten van/assisteren bij de overige werkzaamheden van de afdeling.

Wat verwachten we van jou

Je beschikt over een HBO-opleiding (HTS weg- en waterbouw/HAS/Larenstein) en ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring als projectleider is een pre. Daarnaast beschik je over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en ben je resultaatgericht.

Dit bieden wij

Het takenpakket is ondergebracht in de generieke functie van Vakspecialist A. De functie is ingeschaald in schaal 10. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden we een salaris van maximaal € 4.406,- bruto per maand bij een aanstelling van 36 uur per week. Het salaris is exclusief de opbouw van Individueel Keuze Budget (17,05%).

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Jack Timmermans, afdelingshoofd Ruimte, telefoonnummer (013) 505 83 00 voor inhoudelijke informatie over deze vacature. Voor informatie over de procedure kun je bellen met Hendrien Elias, medewerker P&O, telefoonnummer (013) 505 83 00.

Reageren

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en je cv voor 1 april 2020 via werkenvoormiddenbrabant.nl

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Volg ons op social media