Zwerfafvalcampagne ‘Hilvarenbeek Schoon!’ gestart (08-07-2020)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Zwerfafvalcampagne ‘Hilvarenbeek Schoon!’ gestart

Zwerfafvalcampagne ‘Hilvarenbeek Schoon!’ gestart (08-07-2020)

Op 8 juli 2020 start de campagne ‘Hilvarenbeek Schoon!’. Hiermee laten wij zien waarom het belangrijk is zwerfafval op te ruimen. En hoe u daar een steentje aan bij kunnen dragen. De campagne loopt door tot en met 2022.

Waarom ‘Hilvarenbeek Schoon!’?

De gemeente vindt het belangrijk inwoners en bezoekers bewust te maken van de hoeveelheid zwerfafval in de gemeente en hoe deze ontstaat. Daarnaast wil de gemeente laten zien wat mensen zelf kunnen doen om zwerfafval te verminderen of hergebruiken en welke (duurzame) voordelen hieraan zitten. ‘Samen’ zorgen voor een schoon Hilvarenbeek is daarbij het uitgangspunt.

Wat is ‘Hilvarenbeek Schoon!’?

Het komende jaar organiseert de gemeente verschillende activiteiten gericht op het verminderen van zwerfafval, samen met inwoners en bezoekers. Denk hierbij aan het bieden van handige opruimtips & -tricks, opruimexcursies, gastlessen voor kinderen, en nog veel meer. Inwoners kunnen ook eigen ideeën voor opruimactiviteiten opgeven.

Hoe kan ik meedoen?

Wilt u een steentje bijdragen aan ‘Hilvarenbeek Schoon!’, door mee te doen aan een activiteit? Of heeft u een leuk idee voor een opruimactiviteit? Kijk dan op www.hilvarenbeek.nl/zwerfafval.

Maatregelen tijden activiteiten 'Hilvarenbeek Schoon'

Houd 1,5 meter afstand en was vaak uw handen. Bij (milde) klachten zoals verkoudheid, hoesten of verhoging: blijf thuis en laat u zich testen. Maak een afspraak via 0800-1202 of lees meer op www.rijksoverheid.nl/coronatest

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Volg ons op social media