Wij blijven bereikbaar via WhatsApp (04-12-2019)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Wij blijven bereikbaar via WhatsApp

Wij blijven bereikbaar via WhatsApp (04-12-2019)

Sinds enkele maanden kunt u met algemene vragen snel en eenvoudig contact met ons opnemen via WhatsApp. WhatsApp maakte onlangs bekend dat gemeenten de berichtendienst niet meer mogen gebruiken. Door over te schakelen op een andere werkwijze blijft de gemeente Hilvarenbeek toch bereikbaar via WhatsApp. Meer hierover leest u in dit bericht.

Dienst voor privégebruik

WhatsApp wil niet dat gemeenten de berichtendienst gebruiken omdat deze is bedoeld voor privégebruik. Het bedrijf geeft aan dat niet-persoonlijk gebruik door overheidsinstellingen tegen de servicevoorwaarden is.

Gemeente Hilvarenbeek blijft bereikbaar

Daarom schakelt de gemeente Hilvarenbeek nu over op WhatsApp business. Op deze manier blijft het kanaal bereikbaar voor onze inwoners en kunnen we dezelfde service blijven bieden.

Onze service op WhatsApp

Wij zijn bereikbaar op WhatsApp via het telefoonnummer 06 54 60 57 09 van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Binnen deze openingstijden reageren we zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 2 uur.

Let op uw privacy

WhatsApp is zeer geschikt voor korte en duidelijke vragen. In verband met uw privacy vragen wij nooit om uw persoonsgegevens en raden we u aan zelf ook géén persoonlijke gegevens via dit kanaal aan ons te verstrekken. Voor vragen waarbij uw persoonlijke gegevens nodig zijn, raden we u aan om ons te bellen of te e-mailen. Meer informatie over het gebruik van WhatsApp vindt u op www.hilvarenbeek.nl/whatsapp.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Maak een afspraak

Volg ons op social media