Voorstelling ‘Operatie Geslaagd’ 18 januari (19-12-2019)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Voorstelling ‘Operatie Geslaagd’ 18 januari

Voorstelling ‘Operatie Geslaagd’ 18 januari (19-12-2019)

Op zaterdag 18 januari speelt in cultureel centrum Elckerlyc de theatervoorstelling ‘Operatie Geslaagd’ van Erik Krikke & 7even Bridges. ‘Operatie geslaagd’ vertelt het verhaal van een veteraan en zijn grootste gevecht: met het Posttraumatische Stressstoornis (PTSS). De Werkgroep 75 Jaar Vrijheid naar Hilvarenbeek haalde deze voorstelling naar Hilvarenbeek.

Bewustzijn en de verdraagzaamheid

Met deze voorstelling hopen Werkgroep 75 jaar Vrijheid Hilvarenbeek en de gemeente Hilvarenbeek een inkijkje te bieden in de belevingswereld, de ervaringen en de gevolgen die actief dienende of oud-militairen met zich meedragen, om zo het bewustzijn en de verdraagzaamheid hierover te vergroten.

Het verhaal

In de zomer van 2007 werd Erik Krikke uitgezonden naar Kandahar, Afghanistan om daar als operatieassistent te gaan werken in het NAVO-ziekenhuis. Na terugkomst in Nederland bleek het litteken groot en werd er PTSS vastgesteld. Het verhaal laat de keiharde strijd zien, die hij en zijn omgeving hebben moeten voeren, maar ook hoe hij inmiddels weer middenin het leven staat. ‘Operatie geslaagd’ beschrijft ook de onderbelichte kant van oorlogvoering. Het is een puur verhaal over de hulpverlener die zelf slachtoffer wordt.

Tal van emoties

Deze indrukwekkende voorstelling vol wereldberoemde én zelfgeschreven songs is in Nederland een groot succes en heeft al vele bezoekers geraakt en geïnspireerd. Laat u verrassen en verrijken door deze bijzondere voorstelling, waarbij u wordt meegenomen door een tal van emoties, maar met een goed en positief gevoel het theater zult verlaten.

Meer info en reserveren

Meer informatie over de voorstelling Operatie Geslaagd’ van Erik Krikke & 7even Bridges vindt u op www.operatiegeslaagd.nl/theater. Kaarten voor de voorstelling op 18 januari in Elckerlyc kosten €16,50. U reserveert deze via de website van Elckerlyc via de balie van Elckerlyc.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Maak een afspraak

Volg ons op social media