Vervolg op bijeenkomst Hispohal (11-07-2019)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Vervolg op bijeenkomst Hispohal

Vervolg op bijeenkomst Hispohal (11-07-2019)

Op een bijeenkomst op 19 juni kon iedereen meedenken over de herontwikkeling van de locatie Hispohal in Hilvarenbeek. Dit deed een grote groep (een collectief van) omwonenden, inwoners en (maatschappelijke) organisaties samen met de raads- en commissieleden.

Samenvatting reacties op de website

Wij waren blij verrast met de grote opkomst, het enthousiasme en verschillende achtergronden van deelnemers. Hierdoor was de raad in staat om een beeld te vormen van de ideeën voor de herinrichting van de locatie. Na de brainstormsessies hebben de verschillende deelgroepen een samenvatting van alle ideeën aan elkaar gepresenteerd. Daar hebben wij een overzicht van gemaakt. Op de www.hilvarenbeek.nl/hispohal treft u de samenvatting aan en leest u meer over het vervolg. Hier staan ook de ideeën die wij via Facebook of e-mail hebben ontvangen over de herinrichting. En treft u de uitslag aan van de enquête die het collectief van omwonenden heeft gehouden voorafgaande aan de bijeenkomst op 19 juni.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Meld u dan alvast aan voor de nieuwsbrief 'herinrichting Hispohal' via www.hilvarenbeek.nl/nieuwsbrieven.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Maak een afspraak

Volg ons op social media

Word lid van het inwonerspanel

Aanmelden kan via hilvarenbeek.nl/inwonerspanel