Vervoer naar vaccinatielocatie met of zonder wmo-pas (29-03-2021)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Vervoer naar vaccinatielocatie met of zonder wmo-pas

Vervoer naar vaccinatielocatie met of zonder wmo-pas (29-03-2021)

Heeft u een oproep ontvangen voor een corona-vaccinatie maar geen vervoer naar de vaccinatielocatie? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. U leest er meer over in dit bericht.

Mogelijkheden om naar de vaccinatielocatie te gaan

Als u iemand kent die u naar de vaccinatielocatie wil brengen, dan is dat een goede mogelijkheid. Is dat niet het geval, dan kunt u kiezen voor het Regiovervoer. U boekt uw rit via het gebruikelijke reserveringsnummer: 0900 – 0595. Geeft u daar bij aan dat het gaat om een rit naar de vaccinatielocatie. Ritten kunnen alleen geboekt worden van huis naar de vaccinatielocatie en omgekeerd. Bij het boeken van de rit heen wordt meteen ook de terugrit geboekt.

Met of zonder Wmo-pas

Heeft u een WMO-pas, dan betaalt u geen eigen bijdrage voor deze rit. Als Wmo-reiziger mag u twee begeleiders meenemen. Voor één begeleider hoeft u niet te betalen. Voor de tweede reiziger geldt de normale eigen bijdrage. Heeft u geen Wmo-pas, dan betaalt u de normale eigen bijdrage.

Chirurgisch mondkapje verplicht!

In het Regiovervoer is het dragen van een chirurgisch mondkapje verplicht! Dit gaat om een papieren mondkapje, type II en type IIR. Deze zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen en online. Het dragen van een stoffen mondkapje is niet toegestaan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen met het informatienummer van het Regiovervoer via 0900 – 0595.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Volg ons op social media