Verkeersexperiment Starrebos | variant 4 afgerond (15-07-2021)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Verkeersexperiment Starrebos | variant 4 afgerond

Verkeersexperiment Starrebos | variant 4 afgerond (15-07-2021)

We hebben de afgelopen maanden een verkeersexperiment gehouden in de straten rondom Samenwijscentrum Starrebos. We deden dit om in de praktijk te ervaren of - en hoe - we de verkeerssituatie rondom Starrebos veiliger kunnen maken. We onderzochten in totaal vier varianten.

Wat hield de vierde variant in?

Van 14 juni tot en met 9 juli 2021 onderzochten we de vierde verkeersvariant. Tijdens deze laatste variant was er een parkeerverbod in de Doornboomstraat ter hoogte van school. Ook plaatsten we tijdelijk een extra fietsenstalling voor de school aan de Elsakkersstraat en was een deel van deze straat eenrichtingsverkeer. In de Elsakkersstraat maakten we verder een kiss&ride-strook om kort te parkeren bij het brengen en halen van schoolkinderen.

Vul de vragenlijst in

De periode voor verkeersvariant 4 is nu afgelopen. We zijn benieuwd wat u van deze variant vond. Daarom vragen u om hiervoor een korte vragenlijst invullen. Dat kan via www.hilvarenbeek.nl/vragenlijstexperiment. U heeft hiervoor de gelegenheid tot en met 13 augustus 2021. De uitkomsten gebruiken we als input voor het bepalen van de mogelijkheden om de verkeerssituatie rondom school definitief te verbeteren.

Meer informatie

Op onze website www.hilvarenbeek.nl/verkeersexperiment leest u over het verkeersexperiment en de verschillende varianten.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Volg ons op social media