Sjors Sportief en Sjors Creatief van start (28-08-2019)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Sjors Sportief en Sjors Creatief van start

Sjors Sportief en Sjors Creatief van start (28-08-2019)

Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Hilvarenbeek ontvangen in de week van 2 september het Sjors Sportief/Creatief boekje. Hierin staan meer dan 190 sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om - gratis of tegen een lage prijs - kennis te maken met één of meerdere activiteiten.

Keuze uit sportieve en creatieve activiteiten

Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur zonder direct lid te worden van een vereniging. En er is keus genoeg in onze gemeente! Denk bijvoorbeeld aan badminton, dansen, lasergamen, korfbal, poolen, tafeltennis, turnen, tennis en nog veel meer. Ook aan de creatievelingen is gedacht, zo kunnen kinderen bijvoorbeeld muziek maken, knutselen, tekenen en schilderen, theater, taartjes maken en meedoen met scouting.

Inschrijven vanaf 11 september

Inschrijven voor de activiteiten kan vanaf 11 september via www.sjorssportief.nl. Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Inschrijven kan het hele schooljaar door.

Gemeentelijk sport- en cultuurbeleid

Kinderen verbinden aan sport en cultuur is een van de speerpunten van het gemeentelijk sport- en cultuurbeleid. Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn instrumenten die de gemeente hiervoor inzet. Deze formule heeft zich inmiddels in meer dan 100 gemeenten bewezen. Het geeft ieder kind de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur en stimuleert kinderen om structureel aan de activiteiten deel te nemen.
 

Meer informatie

Neem voor meer informatie alvast een kijkje op www.sjorssportief.nl of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Maak een afspraak

Volg ons op social media