Onthulling bouwbord woningen Zadelmaker (21-07-2021)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Onthulling bouwbord woningen Zadelmaker

Onthulling bouwbord woningen Zadelmaker (21-07-2021)

Op dinsdag 20 juli 2021 onthulden wethouder Leon van de Moosdijk en Marcel Hoogendorp, directeur Ontwikkeling van bouwbedrijf Van Grunsven het bouwbord voor de bouw van 15 woningen aan de Zadelmaker in Hilvarenbeek.

15 compacte woningen

De straat Zadelmaker is één van de laatste beschikbare bouwlocaties in het uitbreidingplan Gelderakkers 1. Bouwbedrijf Van Grunsven uit Erp bouwt hier compacte woningen voor starters of eenpersoonshuishoudens in combinatie met enkele levensloopbestendige hoekwoningen die ook geschikt zijn voor senioren. Het betreft huur- en koopwoningen.

Woningen voor starters en senioren

Wethouder Van de Moosdijk: “Ik ben blij dat we deze plek nu op een mooie manier kunnen invullen en dat we bovendien hier woonruimte creëren voor starters en senioren. Dat zijn tenslotte de doelgroepen die in ons woonbeleid prioriteit krijgen.”

Toewijzing van de woningen

Iedereen die interesse heeft in één van de woningen kan zich inschrijven via Van Grunsven. Dat kan tot vrijdag 27 augustus 2021. De gemeente wijst de koopwoningen toe op basis van het gemeentelijk toewijzingsbeleid.
 

Meer informatie

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van de woningen? Lees meer op de projectwebsite.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Volg ons op social media