Nieuwe danssessies Switch2move vanaf 3 september (10-07-2019)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Nieuwe danssessies Switch2move vanaf 3 september

Nieuwe danssessies Switch2move vanaf 3 september (10-07-2019)

Vorig jaar gaf voormalig danser en balletmeester Andrew Greenwood in het kader van Dementievriendelijk Hilvarenbeek in cultureel centrum Elckerlyc een workshop dans. Hij laat met zijn methode zien hoe leuk bewegen is en dat iedereen kan bewegen. Ook als dat door ziekte nauwelijks of moeilijk gaat. Kijk voor een impressie op switch2move.com.

Pilot: 10 danssessies door Andrew Greenwood

De avond met Andrew Greenwood was zo leuk en de deelnemers waren zo enthousiast dat we daar in Hilvarenbeek een vervolg aan geven. Andrew geeft vanaf dinsdag 3 september 10 danssessies. Deze sessies zijn onderdeel van een pilot. Daarmee wil Andrew aantonen dat bewegen en dansen als medicijn werkt, mensen helpt en een positieve invloed heeft op hun welzijn.

Aanmelden?

Heeft u of uw partner een beperking, zoals dementie, Parkinsons, Multiple Sclerose, Reuma of Niet-aangeboren Hersenletsel, dan kunt u zich aanmelden. U mag uw partner of diegene die voor u zorgt meenemen. Dan kunt u samen dansen! Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname gaat op volgorde van aanmelding. Aanmelden kan bij Marie-Jeanne Zuidervaart van ContourdeTwern via (013) 505 83 19 of marie-jeannezuidervaart@contourdetwern.nl

Kosten

De sessies vinden plaats elke dinsdag vanaf dinsdag 3 september van 11.00 tot 12.15 uur in Cultureel centrum Elckerlyc. De kosten voor deelname bedragen €50 euro per persoon (pilotprijs). Omdat het om een pilot gaat, vragen we u om bij het begin en na afloop van de 10 sessies een vragenlijst in te vullen. Dit geeft inzicht in de effecten op het fysieke en mentale welzijn van de deelnemers. De gegevens hiervan worden anoniem gebruikt. Na de pilot bekijken we of een vervolg mogelijk is.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Maak een afspraak

Volg ons op social media

Word lid van het inwonerspanel

Aanmelden kan via hilvarenbeek.nl/inwonerspanel