NIEUW: duurzaamheidslening (03-03-2020)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > NIEUW: duurzaamheidslening

NIEUW: duurzaamheidslening (03-03-2020)

Illustratie met drie huizen en 2 bomen

Eigenaren en huurders van bestaande woningen in de gemeente Hilvarenbeek kunnen vanaf nu via de gemeente een duurzaamheidslening afsluiten. Met deze persoonlijke lening kunt u energiebesparende maatregelen treffen voor uw huis.

Energiezuiniger en comfortabeler wonen

Met de duurzaamheidslening financiert u energiebesparende maatregelen in en aan uw woning. Tegen gunstige voorwaarden kunt u een lening afsluiten en hiermee bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp aanschaffen of uw dak, vloeren en ramen isoleren. Zo kunt u energiezuiniger en comfortabeler wonen en draagt u bij aan een beter milieu. Ook stijgt vaak de waarde van uw woning.

Duurzaamheidslening aanvragen? Zó doet u dat

Controleer of u voldoet aan de voorwaarden op www.hilvarenbeek.nl/duurzaamheidslening. En volg dan de 6 stappen die ook op deze pagina staan.

Hulp of informatie nodig? Neem gerust contact met ons op

Op onze website lichten wij aan de hand van het stappenplan toe hoe u een duurzaamheidslening aanvraagt. Weet u niet zeker of u aan de voorwaarden voldoet of heeft u hulp nodig bij de aanvraag? Neem dan gerust contact op met Dennis Elberts via (013) 505 83 00 of stuur een e-mail aan d.elberts@hilvarenbeek.nl.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Volg ons op social media