Mantelzorger? Dat vraagt om een bedankje! (12-07-2018)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Mantelzorger? Dat vraagt om een bedankje!

Mantelzorger? Dat vraagt om een bedankje! (12-07-2018)

In onze gemeente zijn honderden mantelzorgers actief: naasten die zorg of ondersteuning bieden aan iemand in hun omgeving die dit nodig heeft. Als gemeente hebben wij hier veel waardering voor. Mantelzorg is vaak een zware taak en daarom willen wij de mantelzorgers een steuntje in de rug geven. Hoe? Met het mantelzorgcompliment!

Blijk van waardering

Als u mantelzorger bent voor iemand die woonachtig is in de gemeente Hilvarenbeek komt u in aanmerking voor het mantelzorgcompliment. Dit is een presentje in de vorm van €40 aan waardebonnen die te besteden zijn bij zo’n 80 winkels en horecagelegenheden in onze gemeente. Het mantelzorgcompliment wordt door de gemeente en ContourdeTwern één keer per jaar verstrekt aan mantelzorgers. Woont u zelf niet in Hilvarenbeek maar degene waarvoor u zorgt wel? Ook dan heeft u recht op de envelop met waardebonnen.

Afhalen bij ContourdeTwern of de dorpsondersteuner

Het mantelzorgcompliment kunt u als mantelzorger op dinsdag- en donderdagochtend afhalen bij ContourdeTwern, aan de Vrijthof 11 in Hilvarenbeek. Nieuw is dat ook de dorpsondersteuners van de verschillende dorpskernen het mantelzorgcompliment uitreiken aan mantelzorgers. Kijk voor een overzicht van dorpsondersteuners op www.hilvarenbeek.nl/dorpsondersteuners.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden

Maak een afspraak

Word lid van het inwonerspanel

Aanmelden kan via hilvarenbeek.nl/inwonerspanel