Landbouwverkeer Hilvarenbeek. Samen op weg. (14-02-2020)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Landbouwverkeer Hilvarenbeek. Samen op weg.

Landbouwverkeer Hilvarenbeek. Samen op weg. (14-02-2020)

De meest creatieve ideeën en oplossingen verzin je niet altijd achter je bureau. Wij hebben daarom alle raadsleden en de werkgroep landbouwverkeer uitgenodigd om samen met ons de weg op te gaan. In 2019 zijn we gestart met een maatregelenpakket om de overlast van landbouwverkeer in Hilvarenbeek te verminderen. In 2020 gaan we hier mee verder. De raad wil hierbij nauw betrokken worden.

Drukte in en rondom Hilvarenbeek

Een aantal keer per jaar, vooral tijdens oogst- en zaaitijd, is er extra drukte op de weg met tractoren en landbouwmachines. Tijdens deze periodes is het niet te voorkomen dat u in en rondom Hilvarenbeek last heeft van extra landbouwvoertuigen op de weg. De overlast van landbouwverkeer in Hilvarenbeek wordt niet onderschat. Integendeel. Iedereen wil graag een (definitieve) oplossing om het landbouwverkeer in de kern en directe omgeving van Hilvarenbeek tot een minimum te beperken.

Oplossingen voor het landbouwverkeer

Hiervoor zijn de gemeente Hilvarenbeek, provincie Noord-Brabant, bewoners, agrariërs, loonwerkers en belangenorganisaties met elkaar in gesprek om ook voor de langere termijn met een oplossing te komen. Lees meer op www.hilvarenbeek.nl/landbouwverkeer.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Maak een afspraak

Openingstijden en bereikbaarheid

Volg ons op social media