Klimaatmakers gezocht! (27-12-2018)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Klimaatmakers gezocht!

Klimaatmakers gezocht! (27-12-2018)

Klimaatmakers zijn inwoners, ondernemers, verenigingen of organisaties die de handen uit de mouwen willen steken om het leefklimaat in hun directe omgeving te verbeteren. Wij zoeken klimaatmakers met concrete ideeën. De beste ideeën verzilveren we.

Wat is de bedoeling?

We willen de komende tijd samen met u een aantal projecten uitwerken die Hilvarenbeek een stukje duurzamer maken. U kunt denken aan projecten of maatregelen die Hilvarenbeek klimaatbestendiger maken. Projecten die zorgen voor energiebesparing of voor opwekking van duurzame energie. Maar ook aan ideeën om de biodiversiteit - de verscheidenheid aan bloemen en planten - in onze gemeente te verhogen.

Beste ideeën verzilveren

Gemeente, Waterschap De Dommel en Provincie Noord-Brabant stellen samen een budget beschikbaar van € 50.000. Met dit budget verzilveren we ideeën voor grote projecten tot € 10.000 én kleine(re) projecten tot € 5.000.

Doet u mee?

Op www.hilvarenbeek.nl/klimaatmakersgezocht vindt de spelregels. U leest daar hoe u ideeën kunt indienen, waar u terecht kunt voor meer informatie en hoe we bepalen welke ideeën we verzilveren.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Maak een afspraak

Word lid van het inwonerspanel

Aanmelden kan via hilvarenbeek.nl/inwonerspanel