Inwonerspanel Hilvarenbeek; doet u mee? (31-05-2018)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Inwonerspanel Hilvarenbeek; doet u mee?

Inwonerspanel Hilvarenbeek; doet u mee? (31-05-2018)

Eind vorig jaar introduceerden wij het inwonerspanel. Via het inwonerspanel kunt u een paar keer per jaar uw mening geven over onderwerpen die op dat moment spelen in onze gemeente. De uitnodigingen voor de online onderzoeken ontvangt u per mail. In januari hielden we het eerste onderzoek. Volgende maand gaat het tweede onderzoek van start. Wilt u zich nog aanmelden? Dat kan!

Ruim 900 panelleden

Sinds de start van het inwonerspanel meldden ruim 900 inwoners zich aan voor het inwonerspanel. Daar zijn we heel blij mee, want hoe meer meningen we verzamelen, hoe beter we weten wat er speelt. En dat is belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening, communicatie en beleid beter afstemmen op uw wensen.

Nog niet aangemeld? Het kan nog steeds   

Natuurlijk is er altijd ruimte voor nog meer panelleden. Iedereen uit onze gemeente kan zich aanmelden! Het enige wat u nodig heeft om de vragenlijsten in te vullen, is een computer, smartphone of tablet. Op www.hilvarenbeek.nl/inwonerspanel leest u hoe het werkt en kunt u zich gelijk aanmelden.

Vrouwen en jongeren zijn minder goed vertegenwoordigd

We vinden het belangrijk dat het inwonerspanel een goede afspiegeling is van alle inwoners van de gemeente Hilvarenbeek. Vrouwen en jongeren zijn nog niet zo goed vertegenwoordigd. Daarom nodigen we hen in het bijzonder uit om zich aan te melden.

Meer informatie

Op www.hilvarenbeek.nl/inwonerspanel kunt u zich heel eenvoudig aan- of afmelden en u leest op deze pagina meer over het inwonerspanel. Ook vindt u hier het resultaat terug van het eerste onderzoek. Dat ging over participatie.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden

Maak een afspraak

Word lid van het inwonerspanel

Aanmelden kan via hilvarenbeek.nl/inwonerspanel