In gesprek met de mantelzorgconsulente (17-09-2019)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > In gesprek met de mantelzorgconsulente

In gesprek met de mantelzorgconsulente (17-09-2019)

Heeft u als mantelzorger behoefte aan een gesprek? Dan kunt u terecht bij Marjolein Lammers, mantelzorgconsulent in de gemeente Hilvarenbeek.

Wat is mantelzorg?

Heeft u langdurig de zorg voor een ander, zoals een ander, zoals een zieke partner of ouder? Of heeft u een gehandicapte broer of buurjongen voor wie u zorgt? Dan bent u mantelzorger. Mantelzorg verlenen betekent extra taken, bezorgdheid en emoties. Dit hoeft geen probleem te zijn maar soms zorgt het voor overbelasting.  

Wat doet een mantelzorgconsulent?

De gemeente Hilvarenbeek biedt ondersteuning in de vorm van een mantelzorgconsulent. Onze consulent, Marjolein Lammers, komt bij u thuis en biedt u een luisterend oor. Zij denkt mee in oplossingen. En u mag bij haar, in vertrouwen, uw hart luchten. De zorg voor een ander hoeft nog niet (te) zwaar te zijn om een gesprek met Marjolein aan te vragen. Wees er op tijd bij om de mogelijkheden voor nu óf voor in de toekomst te bespreken.

Neem contact op

Marjolein Lammers werkt op dinsdag en donderdagochtend en is bereikbaar via (013) 505 83 00. U kunt haar ook een mail sturen.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Maak een afspraak

Volg ons op social media