Foto-impressie installatie burgemeester Weys (14-02-2020)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Foto-impressie installatie burgemeester Weys

Foto-impressie installatie burgemeester Weys (14-02-2020)

Burgemeester Evert Weys

Woensdag 5 februari is Evert Weys in Cultureel Centrum Elckerlyc door commissaris van de Koning Wim van de Donk geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Hilvarenbeek.

Veel belangstelling

Een volle zaal met familieleden, raads- en commissieleden, de Kinderraad, burgemeesters uit de regio, inwoners, pers en andere belangstellenden was getuige van de installatie. De burgemeester werd be├źdigd, ontving de ambstketen en voorzittershamer en werd welkom geheten. De zes gilden uit onze gemeente brachten een vendelgroet en Koninklijke Harmonie Concordia van 1839 speelde samen met een Diessense slagwerkdelegatie een serenade.

Kennismaking met de dorpen

Op zaterdag 8 februari werd burgemeester Weys samen met zijn vrouw Suzanne en het voltallige college ontvangen in Biest-Houtakker, Haghorst, Hilvarenbeek, Baarschot, Diessen en Esbeek. Elke dorpskern had een mooi programma samengesteld om de burgemeester een goede eerste indruk te geven van de dorpen en haar inwoners. Hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze bijzondere dag! In de Hilverbode van 12 februari (week 12) leest en ziet u meer over de kennismakingsdag van 8 februari.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Maak een afspraak

Openingstijden en bereikbaarheid

Volg ons op social media