Cliëntervaringsonderzoek jeugd 2018 (09-05-2019)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Cliëntervaringsonderzoek jeugd 2018

Cliëntervaringsonderzoek jeugd 2018 (09-05-2019)

De gemeente Hilvarenbeek is verantwoordelijk voor de uitvoering van jeugdhulp. Onder jeugdhulp valt onder andere begeleiding, hulp of zorg aan kinderen en hun ouders bij psychische problemen en stoornissen, gedragsproblemen of een verstandelijke beperking.

Leren van ervaringen

Het is voor de gemeente belangrijk te weten wat mensen vinden van de hulp en ondersteuning die zij ontvangen. Van uw ervaringen kunnen we leren en de hulp in de toekomst nog beter maken.

Wanneer?

Aan jeugdigen of hun ouders/verzorgers die in 2018 jeugdhulp hebben gehad, wordt een vragenlijst verstuurd. Dat gebeurt in de week van 6 tot 11 mei. Onderzoeksbureau I&O Research organiseert dat voor ons. We stellen het erg op prijs als u de vragenlijst invult en terugstuurt naar het onderzoeksbureau.

Wat gebeurt er met de gegevens?

Onderzoeksbureau I&O research voert het onderzoek naar de Jeugdhulp uit. De vragenlijst wordt gestuurd naar ouders van kinderen (0 tot 12 jaar) en naar jongeren zelf (van 13 tot 15 jaar). Het onderzoeksbureau zorgt ervoor dat alle gegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld en dat uw privacy gewaarborgd blijft. De gemeente weet niet welke antwoorden u heeft gegeven. Het invullen van de vragenlijst heeft geen invloed op de zorg of ondersteuning die u ontvangt. Deelname is geheel vrijwillig.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Maak een afspraak

Volg ons op social media

Word lid van het inwonerspanel

Aanmelden kan via hilvarenbeek.nl/inwonerspanel