Bekendmakingen ontvangen in uw mailbox? (14-08-2019)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > Bekendmakingen ontvangen in uw mailbox?

Bekendmakingen ontvangen in uw mailbox? (14-08-2019)

Officiële bekendmakingen – zoals publicaties over vergunningen en bestemmingsplannen – vindt u in verkorte vorm wekelijks op deze pagina. We publiceren de volledige bekendmakingen op hilvarenbeek.nl/bekendmakingen. Wist u dat u onze bekendmakingen ook per e-mail kunt ontvangen? Via de gratis 'E-mailservice Bekendmakingen' kunt u zich snel en gemakkelijk laten informeren.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via overuwbuurt.overheid.nl. U ontvangt dan de meest recente bekendmakingen per e-mail. De 'E-mailservice Bekendmakingen' is gebaseerd op een landelijk systeem, waar veel gemeenten, provincies en waterschappen gebruik van maken. Daardoor kunt u bijvoorbeeld ook de bekendmakingen van onze buurgemeenten zien. En ook die van de provincie en het waterschap.

Informatie op maat

U maakt een profiel aan op basis van de postcode van uw adres. Vervolgens kiest u de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen. Ook kunt u aangegeven van welke overheden (provincie, waterschappen en gemeenten) u de bekendmakingen wilt ontvangen. Als laatste kiest u het type bekendmakingen.

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Maak een afspraak

Volg ons op social media