7 juli: bijeenkomst herontwikkeling Hispohal (29-06-2020)

Home > Over Bestuur > Nieuwsberichten > 7 juli: bijeenkomst herontwikkeling Hispohal

7 juli: bijeenkomst herontwikkeling Hispohal (29-06-2020)

Dit item is gearchiveerd op 09-07-2020.

Op dinsdag 7 juli organiseren we een bijeenkomst over de stand van zaken met betrekking tot de herontwikkeling van de locatie Hispohal. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Meer hierover leest u in dit artikel.

In gesprek over de randvoorwaarden

Op 5 maart gaf de gemeenteraad aan wat zij van belang vinden voor de herontwikkeling van het terrein. Aan de hand daarvan werkten we de afgelopen tijd aan concrete randvoorwaarden en uitgangspunten. We willen daarover graag met u in gesprek op 7 juli. Uw input betrekken we bij het voorstel dat we aan de raad doen over de verdere uitwerking. De raad heeft namelijk aangegeven daar een besluit over te willen nemen. Daarna krijgen ontwikkelaars de kans om een projectvoorstel bij de gemeente in te dienen.

Tijdstippen en locatie

De maatregelen rondom corona worden vanaf 1 juli verder versoepeld. Daarom kunnen we weer bijeenkomsten voor grotere groepen inwoners organiseren. Het blijft belangrijk om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Daarom werken we met zogenoemde ‘tijdslots’. Dat betekent dat we de bezoekers tussen 18.30 en 21.30 uur in groepen ontvangen. Het aantal groepen hangt af van het aantal aanmeldingen.

Aanwezig zijn? Meldt u aan

In verband met de RIVM-richtlijnen is het verplicht om u aan te melden als u aanwezig wilt zijn. U kunt zich aan melden tot vrijdag 3 juli, 12.00 uur via L.sibbes@hilvarenbeek.nl. Heeft u zich aangemeld? Dan ontvangt u in de loop van vrijdagmiddag 3 juli een bevestiging met daarin het tijdstip waarop u welkom bent.

Meer lezen?

Wilt u meer informatie, ook over wat u tijdens deze bijeenkomst kan verwachten? Kijk dan eens op www.hilvarenbeek.nl/hispohal. Na de bijeenkomst van 7 juli vindt u hier de informatie die we tijdens de bijeenkomst delen. Vanaf dat moment vindt u daar ook een reactieformulier. Daarmee kunt u tot 15 augustus uw reactie aan ons doorgeven.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met onze projectleider, Marjolein Fick. Zij is bereikbaar via (013) 505 83 00 of via m.fick@hilvarenbeek.nl

Contact

Gemeentehuis
Vrijthof 10
5081 CA Hilvarenbeek

Postbus 3
5080 AA Hilvarenbeek

T (013) 505 83 00
Bel me terug

WhatsApp 06 54 60 57 09

E gemeente@hilvarenbeek.nl

Openingstijden en bereikbaarheid

Volg ons op social media