Uitnodiging bijeenkomst woonzorgvisie 9 oktober

Inwoners met een initiatief op het gebied van wonen en zorg kunnen zich nu aanmelden.

Op maandag 9 oktober organiseren we een bijeenkomst voor inwoners met een initiatief op het gebied van wonen en zorg. Op deze avond halen we informatie op voor de woonzorgvisie waaraan we op dit moment werken. 

Over de woonzorgvisie

Er is in onze gemeente steeds meer vraag naar woningen die geschikt zijn voor inwoners die zorg nodig hebben. Dat komt doordat onze gemeente vergrijst en mensen met een zorgvraag steeds langer thuis blijven wonen. Er is meer behoefte aan zorg in de kernen en wijken. En aan nieuwe woonvormen tussen het traditionele verzorgingshuis en ‘gewoon zelfstandig wonen’ in. Daarom stellen we een woonzorgvisie op.

Bijeenkomst op 9 oktober

Bij het opstellen van de woonzorgvisie vragen we inwoners en lokale (professionele) partijen die betrokken zijn bij wonen en zorg om mee te denken. Wij vinden het belangrijk om goede initiatieven op de juiste manier te ondersteunen. Daarom nodigen we op maandag 9 oktober inwoners met een initiatief op het gebied van wonen en zorg uit voor een bijeenkomst over woonzorginitiatieven. Tijdens deze bijeenkomst behandelen we geen individuele situaties of plannen, maar denken we samen na over het proces rondom inwonersinitiatieven en de rol van de gemeente daarin.

Aanmelden voor de bijeenkomst

De bijeenkomst op maandag 9 oktober start om 19.00 uur op het gemeentehuis (Vrijthof 10 Hilvarenbeek)en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Wilt u aanwezig zijn, stuur dan een e-mail met daarin uw naam en eventueel de naam van uw initiatief naar Jeske van Dommelen. U ontvangt dan op een later moment via e-mail een programma. Heeft u op dit moment vragen? Neem dan gerust contact op met Jeske via (013) 505 83 00 of e-mail.  
 

Wilt u op de hoogte blijven over de woonzorgvisie? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Terug naar overzicht