Presentatie resultaten onderzoek betonbaan op donderdag 25 mei

Het onderzoek naar de betonbaan presenteerden we op 25 mei 2023.

De betonbaan langs de N269.

Betonbaan langs de N269.

Voor het project landbouwverkeer hebben we onderzocht of de betonbaan langs de provinciale weg N269 geschikt is te maken voor landbouwverkeer. En op welke manier de betonbaan aangesloten kan worden op bestaande wegen. Bij dit onderzoek hebben we ook de Lange Dijk en de Beerten betrokken.

Presentatie resultaten op 25 mei 2023

Het onderzoek is afgerond. We presenteerden de resultaten op donderdag 25 mei aan de raadscommissie Ruimte. De bijeenkomst was ook via een livestream te beluisteren. 

Bekijk hier de presentatie.

  • Datum:                donderdag 25 mei 2023
  • Tijdstip:               vanaf 19.15 uur, de presentatie start om 19.30 uur
  • Locatie:                Vrijthof 10, gemeentehuis
  • Livestream: https://hilvarenbeek.notubiz.nl/live

Uw mening telt

De gemeenteraad neemt begin 2024 een besluit over mogelijke oplossingen voor landbouwverkeer aan de noordoostkant van de kern Hilvarenbeek. We vinden het belangrijk om voor die tijd zoveel mogelijk meningen over de plannen te horen. Hiervoor gebruiken we de periode van juni t/m december 2023. Meer hierover leest u binnenkort in de Hilverbode en op onze website.

Tot slot

Heeft u vragen of opmerkingen die u wilt delen? Neem dan contact op met projectleider Mark van Roij. Mark is te bereiken via m.v.roij@hilvarenbeek.nl en via (013) 505 8300. Wilt u meer weten over de plannen voor de alternatieve routes voor landbouwverkeer? Kijk dan op www.hilvarenbeek.nl/landbouwverkeer.

Terug naar overzicht