Praat u mee over de route voor landbouwverkeer?

Voor het project landbouwverkeer zoeken we naar een andere route voor landbouwvoertuigen, zodat zij niet meer door de kern van Hilvarenbeek hoeven. Door de hoeveelheid landbouwverkeer in de kern te verminderen, verbetert de verkeersveiligheid. De route is opgedeeld in vier kwadranten. Ieder kwadrant kent zijn eigen uitdagingen en oplossingen. Op dit moment is het noordoostelijke kwadrant aan de beurt en horen we graag uw mening.

Betonbaan en Lange Dijk

Adviesbureau Antea Group deed vorig jaar onderzoek naar de verschillende oplossingen voor de noordoostelijk kwadrant. De routes ‘Betonbaan’ en ‘Lange Dijk’ zijn gekozen als voorkeursopties. Wilt u meer weten over het onderzoek en de uitwerking van deze twee routes? Kijk dan op www.hilvarenbeek.nl/landbouwverkeer.

Uw mening

We willen graag weten wat u van deze twee varianten vindt. U kunt daarom via een online enquête en tijdens een inloopbijeenkomst reageren op de plannen. Wilt u meedenken? Ga dan naar: www.hilvarenbeek.nl/landbouwverkeer en bekijk de alternatieve landbouwroutes en vul de online enquête in.

Inloopbijeenkomst

Op dinsdag 18 juni organiseren we ook een vrije inloopbijeenkomst waarbij u de plannen kunt inzien en vragen kunt stellen. De inloopbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 18 juni 2024. Vrije inloop vanaf 16:00 tot 19:30 uur. Locatie: Cultureel Centrum Elckerlyc, Achter 't Raadhuis 2, Hilvarenbeek.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van het Team Landbouwverkeer.  Of kijk op: www.hilvarenbeek.nl/landbouwverkeer.

Terug naar overzicht