Open inloop op 17 oktober en 21 november

Ouders en jongeren met vragen over alcohol, drugs, gamen of gokken zijn van harte welkom.

Ook al gebruikt uw kind op dit moment niet, kinderen in de puberleeftijd komen veel uitdagingen en verleidingen tegen. Ook verleidingen waarmee u als ouder misschien minder bekend bent. Ouders en jongeren met vragen over alcohol, drugs, gamen of gokken zijn welkom op 17 oktober en 21 november.

Ter informatie of bij problemen

Misschien heeft u vragen als ‘Wat is vapen?’ of  ‘Wat is snus?’, ‘Hoe zit het met die pilletjes op festivals?’ Maar mogelijk ook ‘Kan ik grenzen stellen en waar leg ik die dan?’ De inloop is er voor u en voor uw kind. Ter informatie, vanuit de behoefte om goed op de hoogte te zijn, maar ook als u problemen ervaart. 

Korte presentatie

Op 17 oktober start de inloop met een korte presentatie over snus en vapen (e-sigaret) en het jongerenwerk vertelt over hun activiteiten. Hierna staat het jongerenwerk en een deskundige klaar om, in een individueel gesprek, vragen te beantwoorden en praktische tips te geven over (opvoeding in relatie tot) gamen en middelengebruik zoals drugs, alcohol, vapen en snus. 

Praktische informatie

De open inloop is op dinsdag 17 oktober en op dinsdag 21 november van 18.00 uur tot 20.00 uur op Vrijthof 11 Hilvarenbeek (zij-ingang). Loop gerust binnen, ouders en jongeren zijn van harte welkom!

Terug naar overzicht