Online enquête landbouwverkeer

Voor het project landbouwverkeer zoeken we naar een andere route voor landbouwvoertuigen, zodat zij niet meer door de kern van Hilvarenbeek hoeven. Door de hoeveelheid landbouwverkeer in de kern te verminderen, verbetert de verkeersveiligheid. De route is opgedeeld in vier kwadranten. Ieder kwadrant kent zijn eigen uitdagingen en oplossingen. Op dit moment is het noordoostelijke kwadrant aan de beurt en horen we graag uw mening.

Inloopbijeenkomst

De inloopbijeenkomsten op 5 juni en 18 juni 2024 zijn goed bezocht. De opgehaalde informatie verwerken we samen met de resultaten van de online enquête. De gezamenlijke resultaten delen we via de nieuwsbrief landbouwverkeer. Bent u nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van het Team Landbouwverkeer via www.hilvarenbeek.nl/landbouwverkeer

Online enquête

U kunt nog tot 4 juli 2024 via een online enquête reageren op de plannen voor de noordoostelijke kwadrant. Wilt u meedenken? Ga dan naar: www.hilvarenbeek.nl/landbouwverkeer en bekijk de alternatieve landbouwroutes en vul de online enquête in. De enquête kunt u het beste invullen via uw computer.

Terug naar overzicht