Onderhoud en schoonmaak van riolering in Diessen en Baarschot

Deze weken wordt het gemeentelijk rioolstelsel in delen van Diessen en Baarschot onderhouden en schoongemaakt.

Het gemeentelijk rioolstelsel wordt schoongemaakt.

Het gemeentelijk rioolstelsel wordt schoongemaakt.

Jaarlijks controleren en onderhouden we ons gemeentelijk rioolstelsel. Deze week zijn we gestart met de onderhoudsronde in meerdere straten in Diessen en Baarschot. De werkzaamheden duren in totaal twee tot drie weken.

Straten in Baarschot en Diessen

Hogedrukwagens maken de rioolstelsels schoon en zelfrijdende robotcamera’s inspecteren de binnenkanten van de rioolbuizen. Het bedrijf Tolhuis Rioolinspecties voert de werkzaamheden in onze opdracht uit. In Baarschot is dit in de Baarschotsestraat, Westelbeersedijk, Heikant en Van Dijcklaan. In Diessen gaat het om de Jan de Vriesstraat, De Bocht, Zijthorst, Gulden Akker, De Aanstee, Den Dries, Eikenbeemd, De Spie, Sprenkeleind, Krekelshof, Julianastraat en de Rijtseweg.

Werkzaamheden in uw straat

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07.00 en 18.00 uur. Voor de tijdsplanning per straat verwijzen wij u naar de website van Tolhuis Rioolinspecties. Onder de knop ‘werkzaamheden Hilvarenbeek’ kunt u in de legenda zien in welke week ze bij u langskomen of als ze al bij u in de straat geweest zijn. Omwonenden zijn per brief geïnformeerd en hebben tips ontvangen wat te doen bij eventuele stank of opspattend water tijdens de werkzaamheden.

Putdeksels

De voertuigen van Tolhuis Rioolinspecties verplaatsen zich tijdens het werk en staan steeds maar kort op één plaats. Tijdens de werkzaamheden kunnen de genoemde straten hierdoor tijdelijk (gedeeltelijk) geblokkeerd zijn voor het verkeer. Het onderhoud is in inspectieputten in de riolering en wij vragen u om geen voertuigen te parkeren op putdeksels tijdens de werkzaamheden. Deze deksels zijn herkenbaar aan de stalen deksels van ongeveer 60x60 cm in straten of op parkeerplaatsen.

Informatie of vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de werkzaamheden? Neem dan op werkdagen contact op met Tolhuis Rioolinspecties via (0)492 – 343106 of ga naar www.tolhuisrioolinspecties.nl

 

Terug naar overzicht