Omgevingsvisie! Denkt en doet u mee?

We gaan aan de slag om een omgevingsvisie te maken en zijn benieuwd wat u belangrijk vindt.

Geef uw mening over de toekomst van de gemeente Hilvarenbeek.

Geef uw mening over de toekomst van de gemeente Hilvarenbeek.

We gaan aan de slag om een omgevingsvisie te maken. De omgevingsvisie is een visie voor de toekomst van onze en uw leefomgeving. Het gaat over heel veel onderwerpen die voor iedereen in de gemeente belangrijk zijn. Bijvoorbeeld over wonen, werken, natuur, klimaat, gezondheid en cultuurhistorie.

Wat vindt u belangrijk?

We maken de omgevingsvisie samen met inwoners, ondernemers en allerlei partners die ideeën of dromen hebben voor de toekomst van Hilvarenbeek. Wilt u ons helpen? We horen graag wat u belangrijk vindt. Wat is er goed en bijzonder aan onze gemeente en moeten we behouden? Wat kan er beter? En hoe gaan we zorgen dat we aan toekomstige generaties een prachtige en sterke gemeente Hilvarenbeek nalaten? We gaan hierover de komende tijd graag met u in gesprek. Maar eerst vragen we u om digitaal te reageren op een aantal stellingen en dilemma’s.

Wilt u meedoen?

Doe mee en geef uw mening via de website www.hilvarenbeek.swipocratie.nl. Swipocratie is een online tool waarmee u eenvoudig en snel – binnen 3 minuten – uw mening kunt geven.

Meer informatie

Wilt u meer lezen over de omgevingsvisie? Kijk dan eens op www.hilvarenbeek.nl/omgevingsvisie. U vindt hier ook een video waarin een aantal inwoners en ondernemers vertellen wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van Hilvarenbeek. Wilt u op de hoogte blijven van de stappen die we de komende tijd zetten? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief. Heeft u nu al vragen of suggesties? Neem dan contact op met Marieke van Vree, projectleider omgevingsvisie. Marieke is bereikbaar via m.v.vree@hilvarenbeek.nl en via (013) 505 83 00.

Terug naar overzicht