Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september

In Hilvarenbeek vinden we het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te bewegen en te sporten. Ongeacht leeftijd of beperking. Van 16 tot en met 25 september 2022 kunnen zoveel mogelijk mensen zelf ervaren hoe geweldig het is om te sporten en te bewegen in onze gemeente tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek. U kunt zich nu aanmelden voor de activiteiten.

Sport inspireert, sport verbindt, sport levert een grote bijdrage aan de samenleving. Het is belangrijk voor ons allemaal. Het bepaalt voor een deel wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Daarom vindt de gemeente Hilvarenbeekdat zoveel mogelijk mensen moeten kunnen genieten van sport en bewegen. En welke gelegenheid leent zich er beter voor om sport te ontdekken dan de NOC*NSF Nationale Sportweek?

Hoe ziet de Nationale Sportweek eruit?

Tien dagen lang draait alles om sport voor alle leeftijdsgroepen: kinderen, jongeren, volwassenen, senioren en mensen met een beperking. Wij slaan de handen ineen met Actief Hilvarenbeek, KBO Hilvarenbeek, Esbeek, Biest-Houtakker (HEB) en KBO Diessen, Stichting Sportief Bewegen, de Sportraad, alle verenigingen en andere sportaanbieders in de gemeente. Van 16 tot en met 25 september kunnen zoveel mogelijk mensen zelf ervaren hoe geweldig het is om te sporten en te bewegen. Er zijn sportactiviteiten om u op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met sport en bewegen. De clubs zetten de deuren voor u open!

Inschrijven

Het programma vindt u op www.actiefhilvarenbeek.nl bij de categorie Nationale Sportweek. De meeste activiteiten zijn gratis. U kunt zich via die website inschrijven voor een activiteit.

 

Terug naar overzicht