Klussers gezocht met technisch inzicht

Heeft u technisch inzicht, tijd over en helpt u graag mensen met een laag inkomen om hun energierekening te verlagen? Dan is Hilverstroom op zoek naar u!

Om de energierekening van huishoudens met een laag inkomen te verlagen, heeft de Rijksoverheid geld beschikbaar gesteld. Dat geld is bedoeld voor kleine maatregelen in de woning zoals LED-lampen, tochtstrips, brievenbusborstel, radiatorfolie of leidingisolatie. Hilverstroom gaat hier, in opdracht van de gemeente Hilvarenbeek, mee aan de slag. Om deze maatregelen in kaart te brengen en aan te brengen in de woning, zoeken we mensen die handig zijn en (tegen een vergoeding) willen helpen.

Wie zoeken we?

We zoeken mensen met technisch inzicht die van klussen houden en graag het gesprek aangaan met anderen over energiebesparing. U bent vanaf november 1 tot 2 dagen per week beschikbaar om de werkzaamheden te doen.

Wat gaat u doen?

Tijdens een huisbezoek bekijkt u welke kleine energiebesparende maatregelen mogelijk zijn en geeft u hierover uitleg. In een volgend bezoek levert u de gratis materialen en producten af en brengt u deze samen met de bewoners aan.

Vragen of meer informatie

Voor meer informatie of om aan te melden neemt u contact op met Jos Nij Bijvank via energierekeningomlaag@hilverstroom.nl of bel naar 06 - 204 073 17. Huishoudens met een laag inkomen die in aanmerking komen om mee te doen, kunnen zich op een later moment aanmelden. Zij ontvangen hierover een brief.

Terug naar overzicht