Geen Hilverbode in de weken 31 en 32

De Hilverbode verschijnt niet in week 31 en 32. Er is dus ook geen gemeentepagina.

Archieffoto van De Hilverbode

De Hilverbode verschijnt elke woensdag.

Officiële bekendmakingen – zoals publicaties over vergunningen en bestemmingsplannen – vindt u normaal gesproken wekelijks in verkorte vorm op de gemeentepagina van De Hilverbode. Het laatste gemeentenieuws automatisch ontvangen? Dat kan wanneer u zich aanmeldt voor onze speciale nieuwsbrief

In week 31 en 32 (verschijningsdata 3 en 10 augustus 2022) verschijnt er geen Hilverbode. Wilt u in deze periode de bekendmakingen volgen? Kijk op www.hilvarenbeek.nl/bekendmakingen of neem een e-mailabonnement op de mailservice van overheid.nl. Wij plaatsen de bekendmakingen uit week 31 en 32 later niet meer in de Hilverbode.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via overheid.nl. U ontvangt dan de meest recente bekendmakingen per e-mail. Deze e-mailservice is gebaseerd op een landelijk systeem, waar veel gemeenten, provincies en waterschappen gebruik van maken. Daardoor kunt u bijvoorbeeld ook de bekendmakingen van onze buurgemeenten zien. En ook die van de provincie en het waterschap.

Informatie op maat

U maakt een profiel aan op basis van de postcode van uw adres. Vervolgens kiest u de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen. Ook kunt u aangegeven van welke overheden (provincie, waterschappen en gemeenten) u de bekendmakingen wilt ontvangen. Als laatste kiest u het type bekendmakingen.

Stukken inzien

De volledige bekendmakingen kunt u bekijken via hilvarenbeek.nl/bekendmakingen. Wilt u de stukken inzien, stuurt u dan een e-mail naar gemeente@hilvarenbeek.nl.

 

Terug naar overzicht