Energiebesparing in uw huis

Lees een aantal tips om aan de slag te gaan met energiebesparing in uw huis.

Een beter klimaat, prettiger wonen én een lagere energierekening. Allemaal goede redenen om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. De gemeente Hilvarenbeek en het Energiehuis Hilvarenbeek helpen u als huiseigenaar graag op weg met tips en advies. 

Kleine aanpassingen helpen al

Energie besparen hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Kleine aanpassingen helpen al: plaats bijvoorbeeld tochtstrips of vervang gloeilampen door ledverlichting. Pakt u het liever groter aan, denk dan eens aan zonnepanelen of spouwmuurisolatie.

Energiehuis Hilvarenbeek

Heeft u onafhankelijk advies of meer informatie nodig? De energiecoaches van Het Energiehuis Hilvarenbeek denken graag met u mee als het gaat over duurzaam wonen en energie besparen. Stel uw vragen digitaal via de website, telefonisch via (013) 234 05 55 of kom langs op Vrijthof 11. Meer informatie vindt u op www.hilvarenbeek.nl/energiehuis.

Voor huiseigenaren die snel beslissen om met energiebesparing aan de slag te gaan, hadden wij een cadeautje: een waardeboncode ter waarde van 100 euro. Hiermee konden zij artikelen bestellen bij Hubo Hilvarenbeek voor meer comfort of een lagere energierekening. De bonnen zijn inmiddels op. Op de website www.hubo-hilvarenbeek-duurzaam.nl staat een overzicht van alle artikelen. 

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze actie, neem dan contact met ons op via (013) 505 8300 of gemeente@hilvarenbeek.nl.

Terug naar overzicht