8 december omgevingsdialoog Vroonacker 4 in Diessen

We willen u graag informeren over het woningbouwplan Vroonacker 4 in Diessen.

Hiervoor organiseren we een omgevingsdialoog op donderdagavond 8 december 2022 om 19.30 uur. Deze bijeenkomst wordt gehouden bij De Eenhoorn, Theresiastraat 11 in Diessen en is ook digitaal bij te wonen. We gaan tijdens deze avond met u in gesprek. Uiteraard is er ook volop ruimte om vragen te stellen. 

Wat is een omgevingsdialoog?

Een omgevingsdialoog is een gelegenheid om belanghebbenden te betrekken bij een plan. In dit geval willen wij u in een vroeg stadium betrekken bij de plannen voor woningbouw in Vroonacker 4.

Wilt u de omgevingsdialoog bijwonen?

Als u de omgevingsdialoog bij De Eenhoorn wilt bijwonen, kunt u zich daarvoor aanmelden bij Carry Damen door voor 6 december een email te sturen naar c.damen@hilvarenbeek.nl. 

Er is plaats voor maximaal 85 mensen. De omgevingsdialoog is ook digitaal te volgen. Om 19.30 uur start de livestream en u vindt de link om deze livestream te volgen op www.hilvarenbeek.nl/vroonacker4.

Reageren is mogelijk tot en met 22 december

Aansluitend aan de omgevingsdialoog stellen we twee weken een zogenoemde ‘Maptionnaire’ open. In deze enquêtetool kunt u aangeven wat u positief waardeert aan het plan en waar u kansen voor verbetering en/of aanvullingen ziet. Op www.hilvarenbeek.nl/vroonacker4 vindt u na afloop van de bijeenkomst de link naar de Maptionnaire. Invullen kan tot en met donderdag 22 december 2022.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Suzanne Ouwerkerk (projectleider) via s.ouwerkerk@hilvarenbeek.nl of met Carry Damen (projectassistent) via c.damen@hilvarenbeek.nl. Zij zijn ook bereikbaar via het telefoonnummer (013) 505 83 00.

Nieuwsbrief

 Wilt u geïnformeerd worden wanneer we een volgende stap zetten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief Vroonacker 4

Terug naar overzicht